CENE 

  Vse cene izdelkov so označene v evrih (EUR). DDV ni obračunan po prvem odstavku 94. členu ZDDV-1 (nisem identificiran za namene DDV). Vse cene v spletni trgovini so cene izdelkov in ne vsebujejo stroškov dostave. Označene cene veljajo v trenutku oddaje naročila.

  Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksni in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca. Cene veljajo do spremembe in jih lahko ponudnik spremeni brez predhodnega obvestila.

  Ponudnik skuša čim bolje skrbeti za ažurnost in pravilnost podatkov, ki so navedeni na spletu. Kljub temu pa se lastnosti izdelkov, dobavni rok in cena spreminjajo, tako da obstaja možnost, da ponudnik ne utegne sočasno s spremembo popraviti podatkov v spletni trgovini. V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil v času naročila. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

  V primeru nepredvidene spremembe cen določenega izdelka ali nezmožnosti dobave, si ponudnik pridržuje pravico odstopa od kupoprodajne pogodbe ter kupcu vrne morebitno že plačano kupnino.

   

  (Redna) cena je splošna cena izdelka. Kot taka predstavlja nasprotje "znižani ceni", ki velja zgolj v vmesnem času veljavnosti akcijske ponudbe. Skladno z navedenim "(redna) cena" za kupca ne predstavlja nobene dodatne posebne cenovne ugodnosti. Obenem je tudi cena iz katere običajno izhaja nadaljnja komunikacija drugih oblik cenovnih politik, ki za kupca predstavljajo cenovno ugodnost v obliki prihranka napram nakupu izdelka po "(redni) ceni".

  Znižana (akcijska ali stara) cena je znižana redna cena, po kateri se prodaja predstavljeni izdelek za določen ali nedoločen čas.

   

  DOBAVNI ROK

  Dobavne roke, ki so objavljeni za posamezne izdelke predvidevamo glede na logistične podatke in podatke o zalogah iz naših izdajnih skladišč ali skladišč naših dobaviteljev. Veljajo dobavni roki, ki so objavljeni v trenutku oddaje naročila (dobavni rok je označen tako poleg vsakega izdelka v spletni trgovini, kot tudi v košarici).

  Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o dobavnem roku napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se dobavni rok spremeni med obdelavo naročila, ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa.

  V primeru nepredvidene nezmožnosti dobave (npr. dobavitelj izdelka več nima na zalogi), si ponudnik pridržuje pravico odstopa od kupoprodajne pogodbe ter kupcu vrne morebitno že plačano kupnino.

   

  Zaupajte nam svoj elektronski naslov

  in obvestili vas bomo o aktualnih ponudbah, akcijskih cenah, novostih ...

  Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI

  Copyright © 2023 Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI, Ugodno in udobno.
  Prizadevamo si objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na info@iznaslonjaca.si. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.

  Izdelava spletne trgovine: SPLETNI MOJSTER
  pay

  Search