Kaj trenutno kupujejo drugi

  Bombažne kroglice na vrvici z lučkami

  bombazne kroglice z luckami

  ♥Bombažne kroglice♥ ročno iz bombažne preje izdelujejo na Tajskem. Te edinstvene pisane kroglice v katerih se skriva lučka so navdušile že mnoge po svetu, tudi nas. Prostoru dajejo toplino, prijetnost in eleganco.

  Izjemno smo ponosni tudi na to, da je naš dobavitelj bombažk vključen v svetovno organizacijo Fair Trade (World Fair Trade Organization oz. pravična trgovina).

   

  Trenutno imamo v ponudbi sestavljenih 47 različnih barvnih kompletov. Poleg že sestastavljenih vzorcov pa vam nudimo tudi možnost, da si sestavite povsem svojo barvno kombinacijo čarobnih kroglic (komplet vsebuje 10, 20, 35 ali 50 kroglic).

  Že imate idejo kam bi namestili svetleče bombažne kroglice? Izberite si tvoje tukaj in popestrite domek, otroško sobico ali jih podarite, saj so darilce, ki očara ♥! 

   

  Zaupajte nam svoj elektronski naslov

  in obvestili vas bomo o aktualnih ponudbah, akcijskih cenah, novostih ...

  Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI

  Copyright © 2023 Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI, Ugodno in udobno.
  Prizadevamo si objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na info@iznaslonjaca.si. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.

  Izdelava spletne trgovine: SPLETNI MOJSTER
  pay

  Search