OBD2 tester za avtodiagnostiko (Bluetooth)

  0 ocen
  Cena: 16.00 €
  Dobavljivo: Trenutno izdelek ni na voljo!
  Čas dostave: 10-20 delavnih dni
  Mini ELM327 V1.5 OBD2 adapter za priklop na avto s katerim se preveri delovanje avta in prebere diagnostične kode napak. Z njim lahko izklopite lučko Check engine (MIL).

  Se vam je že zgodilo, da se vam je v avtu na armaturni plošči prižgala kontrolna lučka "CHECK ENGINE" oz. MIL? V takem primeru je bilo treba avto odpeljati k mehaniku, da je preveril za katero napako gre, obenem pa vam je za diagnostiko avta računal več, kot stane OBD2 tester v tej ponudbi.

  obd2 check engine light

  S tem OBD2 testerjem za avtodiagnstiko se lahko povežete na avto preko BT povezave na računalniku ali pametnemu telefonu (uporabite kodo 1234) in preverite, zakaj lučka "CHECK ENGINE" sveti. Opozorilo o napaki lahko tudi zbrišete. (Nato morate poskrbeti še za odpravo napake, sicer se bo lučka sčasoma spet prižgala.)

  OBD2 tester bere diagnostične kode napak, tako splošne kot specifične za posamezne proizvajalce in prikaže njihov pomen. V bazi ima shranjen pomen za več kot 3000 kod.

  Z OBD2 senzorjem lahko prikažete tudi druge podatke s senzorjev v avtu: 

  - obrati motorja

  - izračunana vrednost obremenitve

  - temperatura hladilne tekočine

  - stanje sistema za gorivo

  - hitrost vozila

  - trenutna mešanica goriva in zraka

  - povprečna mešanica goriva in zraka

  - tlak sesalne cevi

  - temperatura vstopnega zraka

  - merjenje pretoka zraka

  - položaj stopalke za plin

  - napetost lambda sonde

  - tlak goriva in

  - mnogo drugih ...

   

  Tester deluje na avtomobilih, ki podpirajo OBD2 ali EOBD protokol (ISO15765-4 (CAN), ISO14230-4 (KWP2000), ISO9141-2, J1850VPW, J1850 PWM). To so avtomobili z bencinskimi motorji od leta 2001 naprej ali dizelskimi motorji od leta 2004 naprej.

  Nekaj avtomobilskih znamk pri katerih lahko uporabljate OBD2 tester:

  Alfa Romeo /  Chevrolet / Chrysler / Citroen / Daewoo / Fiat / Ford / Honda / Hyundai / Jaguar / Jeep / Kia / Land Rover / Lexus / Mazda / Mini / Mitsubishi / Nissan / Opel / Peugeot / Renault / Rover / Saab / Seat / Skoda / Toyota / Volvo

  Deluje tudi na drugih avtomobilih. Ali vaš avtomobil podpira OBD2 diagnostiko lahko preverite na nalepki pod pokrovom motorja (nekateri modeli jo imajo tudi drugje):

  obd2 nalepka

  Skupaj z OBD2 testerjem za diagnostiko avtomobila dobite tudi programsko opremo, ki deluje na Windows 98 / ME / 2000 / XP / Vista, 7 in 8. Vključena programska oprema (demo oz. brezplačne verzije): EasyOBDII, OBD2Spy, ScanMaster-ELM, scantool_net113win, wOBDCRAZY.

  Programska oprema za sisteme Android: Torque Lite

  Prenos programske opreme

  Garancija: 1 leto

   

  Navodila za uporabo:

  1. OBD napravo vključite v vozilo.

  2. Prižgite motor vozila.

  3. Na telefonu vključite Bluetooth in preverite ali je telefon viden drugim napravam.

  4. Na telefonu v Bluetooth nastavitvah poiščite napravo OBDII in ju seznanite.

  5. Naložite aplikacijo Torque Lite ali katero drugo za OBD diagnostiko.

   

  Ti je izdelek všeč? Všečkaj in deli še z ostalimi prijatelji/-cami ...

  Komentarji
  Spodaj lahko oddate mnenje o tem izdelku. Vaše ocene bomo zelo veseli.
  Ime in priimek
  E-mail
  Prosimo, vnesite komentar
  Ocena izdelka

  DOSTAVA IN STROŠKI POŠILJANJA


  PLAČILNA SREDSTVA
  V spletni trgovini Iznaslonjaca.si vam nudimo naslednje možnosti plačila:

  • PLAČILO PO PREDRAČUNU (UPN) - Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, predračun, na katerem boste imeli vse podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic, namen plačila in BIC banke. Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN (položnica). Položnico lahko najhitreje in najlažje plačate prek svoje spletne banke (Klik, Abanet, Bank@Net, Link …), lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti.
   Metoda plačila prek spletnih bank je med vsemi načini plačil zagotovo najhitrejša in najvarnejša ter je zato tudi najbolj zaželena. Po opravljenem plačilu nam lahko pošljete potrdilo o plačilu na naš e-naslov (info@iznaslonjaca.si), saj so vsi predračuni do potrditve plačila zgolj informativne narave. Tako boste omogočili hitrejšo obravnavo svojega naročila.
   Predračun je potrebno plačati v roku dveh (2) delovnih dni, v nasprotnem primeru se naročilo stornira. Vaše naročilo postane veljavno, ko ga odpošljete, cene veljajo na dan odposlanega naročila. Naročene izdelke vam pošljemo po plačanem predračunu in vas o tem obvestimo na vaš e-naslov.
  • PAYPAL - Paypal je sistem, s katerim lahko plačujete hitro, enostavno in popolnoma varno. Po plačilu boste po e-pošti prejeli potrdilo o plačilu, po pošti (skupaj s paketom) pa originalen račun. V sklopu PayPala je možno plačati tudi s kreditnima karticama Mastercard in Visa.


  DOSTAVA
  Paketi bodo dostavljeni preko pogodbenega dostavljalca podjetja Pošte Slovenija d.o.o..

  • Pošte Slovenija d.o.o. - Poštnina in pakiranje v znesku 4,00 € se zaračunava za nakupe, ki so manjši od 100,00 € in bodo plačani po predračunu ali preko PayPal-a. Ob naročilu nad 100,00 € je dostava brezplačna! 

  Za naročilo večjih količin nas kontaktirajte.

  Zaupajte nam svoj elektronski naslov

  in obvestili vas bomo o aktualnih ponudbah, akcijskih cenah, novostih ...

  Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI

  Copyright © 2018 Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI, Ugodno in udobno.
  Prizadevamo si objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na info@iznaslonjaca.si. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.

  Izdelava spletne trgovine: SPLETNI MOJSTER

  Search