Micro USB ključek za pametne telefone - 32GB

  0 ocen
  Cena: 18.90 €
  Dobavljivo:
  Čas dostave: 1-5 delavnih dni
  Barva
  Priložite mi adapter za USB C-type
  Količina:   
  USB ključek, ki ima USB priklop za uporabo na računalniku in OTG priklop za uporabo na tablicah in mobitelih.

  Ključek lahko priključite na vse naprave z navadnim ali mikro USB priklopom (računalnik, pametni telefon, tablica ...) in enostavno prenašate datoteke, glasbo, filme ali slike iz ene naprave na drugo. V primeru USB C-type priklopa na vaši napravi potrebujete dodaten adapter.

  Deluje na pametnih telefonih, kot npr. Samsung Galaxy Note, Nexus, Galaxy S2/S3/S4/S5/S6, HTC, LG, Sony Xperia in na tablicah Lenovo, Samsung, Sony in ostalih. 

  Deluje kot navaden USB ključek za shranjevanje podatkov, če ga priklopite na računalnik.

  Plug and play - deluje brez nalaganja dodatnih programov.

  Tehnične podrobnosti:

  Kapaciteta: 32GB

  Priklop: USB 2.0

  Podprti sistemi: Windows 2000, XP, Vista, 7, 8, 10, Linux, Mac, Android

  Velikost: 7 x 2 cm

   

  Ti je micro USB ključek všeč? Všečkaj in deli še z ostalimi prijatelji/-cami ...

  Komentarji
  Spodaj lahko oddate mnenje o tem izdelku. Vaše ocene bomo zelo veseli.
  Ime in priimek
  E-mail
  Prosimo, vnesite komentar
  Ocena izdelka

  PLAČILNA SREDSTVA
  V spletni trgovini Iznaslonjaca.si vam nudimo naslednje možnosti plačila:

  • PLAČILO PO PREDRAČUNU (UPN) - Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, predračun, na katerem boste imeli vse podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic, namen plačila in BIC banke. Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN (položnica). Položnico lahko najhitreje in najlažje plačate prek svoje spletne banke (Klik, Abanet, Bank@Net, Link …), lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti.
   Metoda plačila prek spletnih bank je med vsemi načini plačil zagotovo najhitrejša in najvarnejša ter je zato tudi najbolj zaželena. Po opravljenem plačilu nam lahko pošljete potrdilo o plačilu na naš e-naslov (info@iznaslonjaca.si), saj so vsi predračuni do potrditve plačila zgolj informativne narave. Tako boste omogočili hitrejšo obravnavo svojega naročila.
   Predračun je potrebno plačati v treh (3) delovnih dneh, v nasprotnem primeru se naročilo stornira. Vaše naročilo postane veljavno, ko ga odpošljete, cene veljajo na dan odposlanega naročila. Naročene izdelke vam pošljemo po plačanem predračunu in vas o tem obvestimo na vaš e-naslov.
  • PayPal - Paypal je sistem, s katerim lahko plačujete hitro, enostavno in popolnoma varno. Po plačilu boste po e-pošti prejeli potrdilo o plačilu, po pošti (skupaj s paketom) pa originalen račun. V sklopu PayPala je možno plačati tudi s kreditnima karticama Mastercard in Visa.


  DOSTAVA
  Paketi bodo dostavljeni preko Pošte Slovenija d.o.o..

  Poštnina in pakiranje v znesku 4,00 € se zaračunava za nakupe, ki so manjši od 100,00 € in bodo plačani po predračunu ali preko PayPal-a

  Ob naročilu nad 100,00 € je dostava brezplačna!

   

  Za naročilo večjih količin nas kontaktirajte.

  Zaupajte nam svoj elektronski naslov

  in obvestili vas bomo o aktualnih ponudbah, akcijskih cenah, novostih ...

  Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI

  Copyright © 2018 Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI, Ugodno in udobno.
  Prizadevamo si objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na info@iznaslonjaca.si. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.

  Izdelava spletne trgovine: SPLETNI MOJSTER

  Search