Pametna Bluetooth ura Smart Watch za pametne telefone

  0 ocen
  Cena: 34.99 €
  Dobavljivo:
  Čas dostave: 7-15 delavnih dni
  Barva
  Količina:   
  Pametna ura na kateri lahko prebirate smse, kličete in odgovarjate na klice, poslušate glasbo ... Z vašim pametnim telefonom se poveže preko Bluetooth.

  Pametna ura z zaslonom na dotik se preko bluetooth povezave poveže z vašim pametnim telefonom in vam za ugodno ceno omogoči številne funkcije primerljive z veliko dražjimi pametnimi urami. S to uro vam ne bo treba več jemati mobitela iz žepa ali torbice, da bi videli, kdo vas kliče. Uporabna je tudi na sestankih, saj boste lahko enostavno zavrnili nepomembne klice. Primerna pa je tudi za športnike, saj ima vgrajen števec korakov. Odlikuje jo eleganten in sodoben izgled z enostavnim upravljanjem.

  Funkcije:

  • sprejem klicev oz. opozorilo o dohodnih klicih (ura ima vgrajen mikrofon in zvočnik s katerima se lahko pogovarjate preko ure) in prikaz identitete klicočega (samodejna sinhronizacija imenika)
  • klicanje in zgodovina klicev (zgrešeni klici, klicane številke, prejeti klici, vsi klici)
  • opozorilo o prejetem SMS
  • branje SMS
  • predvajalnik glasbe
  • pedometer (števec korakov) s prikazom kalorij in razdalje
  • alarm proti kraji (če se pametni telefon preveč oddalji, vas ura opozori)
  • budilka
  • štoparica
  • vibriranje ali zvonenje (3 različi tipi zvonenja)
  • prikaz stanja baterije
  • prikaz ure (digitalna ali analogna) in datuma
  • daljinsko upravljanje fotoaparata vašega telefona ali tablice
  • koledar
  • kalkulator
  • analiza spanja
  • tip zaslona: TFT ekran

   

  Deluje z vsemi pametnimi telefoni z Bluetooth 4.0 ali več, aplikacija pa je trenutno na voljo samo za pametne telefone android, kar pomeni, da na ostalih telefonih ne bodo delovale vse funkcije. Primerna je za pametne telefone Samsung, HTC, LG, iPhone ipd ... 

  Pametna ura ima vgrajeno polnilno baterijo kapacitete 230 mAh, ki se polni preko priloženega mikro USB kabla. Baterija v stanju pripravljenosti zdrži kar 160 ur, čas pogovora pa je 3 ure. 

  Pametna ura je težka samo 44 g.

  Jezikovna podpora: angleščina

  Ura ima kapacitivni zaslon na dotik, ki ima resolucijo 180 x 180 pikslov (velikost 4.6 x 4.2 x 1.0 cm).

  Velikost paščka: 27.7 x 21.0 cm

  Vodoodpornost: NE

  Garancija: 1 leto

  Prenos aplikacije:

  - OXO Notification: Prenos

  - BT Notification: Prenos

   

  Ti je pametna ura všeč? Všečkaj in deli še z ostalimi prijatelji/-cami ...

  Komentarji
  Spodaj lahko oddate mnenje o tem izdelku. Vaše ocene bomo zelo veseli.
  Ime in priimek
  E-mail
  Prosimo, vnesite komentar
  Ocena izdelka

  PLAČILNA SREDSTVA

  V spletni trgovini Iznaslonjaca.si vam nudimo naslednje možnosti plačila:

   • PLAČILO PO POVZETJU (z gotovino) - Pri plačilu po povzetju, plačate z gotovino, ob prejetju paketa (dostavljalcu). V kolikor ste v času dostave odsotni, lahko kasneje naročeno pošiljko plačate ter prevzamete na najbližji pošti.
   • PLAČILO PO PREDRAČUNU (UPN) - Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, predračun, na katerem boste imeli vse podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic, namen plačila in BIC banke. Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN (položnica). Položnico lahko najhitreje in najlažje plačate prek svoje spletne banke (Klik, Abanet, Bank@Net, Link …), lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti.
    Metoda plačila prek spletnih bank je med vsemi načini plačil zagotovo najhitrejša in najvarnejša ter je zato tudi najbolj zaželena. Po opravljenem plačilu nam lahko pošljete potrdilo o plačilu na naš e-naslov (info@iznaslonjaca.si), saj so vsi predračuni do potrditve plačila zgolj informativne narave. Tako boste omogočili hitrejšo obravnavo svojega naročila.
    Predračun je potrebno plačati v dveh (2) delovnih dneh, v nasprotnem primeru se naročilo stornira. Vaše naročilo postane veljavno, ko ga odpošljete, cene veljajo na dan odposlanega naročila. Naročene izdelke vam pošljemo po plačanem predračunu in vas o tem obvestimo na vaš e-naslov.
   • PayPal - Paypal je sistem, s katerim lahko plačujete hitro, enostavno in popolnoma varno. Po plačilu boste po e-pošti prejeli potrdilo o plačilu, po pošti (skupaj s paketom) pa originalen račun. V sklopu PayPala je možno plačati tudi s kreditnima karticama Mastercard in Visa.

   

  DOSTAVA

  Paketi bodo dostavljeni preko Pošte Slovenija d.o.o..

  Poštnina in pakiranje v znesku 3,50 € se zaračunava za nakupe, ki so manjši od 100,00 € in bodo plačani po predračunu ali preko PayPal-a. Za nakupe, ki so poslani "po povzetju" in so manjši od 100,00 € poštnina znaša 3,50 €. V tem primeruu kupec plača tudi provizijo, ki si jo Pošta Slovenije zaračuna za plačilo UPN naloga. Provizija je sledeča (uradni cenik Pošte Slovenije si lahko ogledate tukaj):

  • do zneska 98,00 € provizija znaša 1,05 €,
  • nad 98,00 do 501,00 € provizija znaša 1,07% od zneska in
  • nad 501,00 € provizija znaša 5,36 €.

  Ob naročilu nad 100,00 € je dostava brezplačna! Plačilo provizije krije kupec tudi v primeru naročila nad 100,00 €.

  Za naročilo večjih količin nas kontaktirajte.

  Zaupajte nam svoj elektronski naslov

  in obvestili vas bomo o aktualnih ponudbah, akcijskih cenah, novostih ...

  Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI

  Copyright © 2018 Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI, Ugodno in udobno.
  Prizadevamo si objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na info@iznaslonjaca.si. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.

  Izdelava spletne trgovine: SPLETNI MOJSTER

  Search