Jakne, plašči in bunde

  Potrebuješ novo bundo, plašč ali jakno, vendar se nikakor ne moreš odločiti med vsemi različnimi modeli? Zaradi obrabe ali pa zgolj novih modnih smernic se vsakih nekaj let soočamo z nakupom jakne ali plašča. Trg oblačil za prosti čas nam ponuja najrazličnejše modele in blagovne znamke, med katerimi je težko izbrati pravo stvar. Da se izogneš napačnemu nakupu, najprej preveri široko ponudbo različnih plaščev, jaken in bund ter poišči pravo oblačilo zase.

  Bunde in plašči so namenjeni nošenju pozimi in v nizkih temperaturah, medtem ko jakne nosimo tudi v jesenskem in spomladanskem času. Ta oblačila so lahko izdelana iz različnih materialov, kot so poliester, bombaž, puh (puhovke), usnje itd. Usnjene jakne in plašči so še danes izredno priljubljeni in predstavljajo brezčasno klasiko, vendar pa so precej dragi in občutljivi za čiščenje, zato se veliko ljudi odloča za druge materiale, ki v mrazu prijetno grejejo.

  Plašči so priljubljeni zlasti pri predstavnicah ženskega spola, na voljo pa so v različnih modnih krojih, med katerimi lahko vsaka najde nekaj primernega zase. V zimskem času so zadnja leta priljubljeni topli plašči, polnjeni s puhom s toplo podlogo na notranji strani in več žepi za shranjevanje najnujnejših stvari.

  Ženske predvsem v prostem času pogosto nosijo tudi bunde. Med bundami so v zimskem času zelo priljubljene puhovke ter bunde s kapuco in različnimi žepi, ki grejejo med prostočasnimi aktivnostmi na prostem in hkrati ponujajo shranjevalni prostor za nujne potrebščine. Za jesenski in spomladanski čas, ko temperature še niso dovolj nizke za bundo, so primerne različne prehodne jakne. V zadnjih letih so še posebej priljubljene ženske soft-shell jakne, ki nudijo udobje in zaščito v primeru vetra in dežja, obenem pa zagotavljajo prosto gibanje.

  Jakne, plašči in bunde iz zaloge
  Jakne, plašči in bunde iz zaloge

  Potrebujete novo jopico, plašč ali bundo? Zima je pred vrati, zato čimprej poskrbite za novo garderobo. Nudimo vam široko paleto ženskih jaken, blazerjev, plaščev in bund.

  Razvrsti po orderby Prikaži

  Zaupajte nam svoj elektronski naslov

  in obvestili vas bomo o aktualnih ponudbah, akcijskih cenah, novostih ...

  Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI

  Copyright © 2018 Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI, Ugodno in udobno.
  Prizadevamo si objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na info@iznaslonjaca.si. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.

  Izdelava spletne trgovine: SPLETNI MOJSTER

  Search