Smo na počitnicah ;-)

  dopust

  Spoštovani! Do vključno 4.9.2019 smo na počitnicah, zato bodo vsa naročila, menjave ali morebitna vračila izvedena, šele ko se vrnemo (po 4.9.).

  Hvala za razumevanje in potrpežljivost!

  Kaj trenutno kupujejo drugi

  Pametna zapestnica FIT

  0 ocen
  Cena: 33.60 €
  Stara cena: 48.00 €
  Dobavljivo:
  Čas dostave: 10-14 delavnih dni
  Barva
  Količina:   
  Pametna zapestnica z uro in pedometrom za spremljanje vaših športnih aktivnosti. Ima tudi funkcijo analize spanja.

  Ura, ki skrbi za vaše zdravje, saj lahko preko bluetooth 2.1 povezave sinhronizirate podatke z vašim pametnim telefonom ali tablico in tako spremljate porabo kalorij in prehojeno razdaljo. Z uporabo brezplačne aplikacije pa si lahko zastavite tudi cilje, ki jih želite doseči. Aplikacija je na voljo za pametne telefone s sistemom android.

  Pametna zapestnica ima funkcijo analize vašega spanja in vgrajen pedometer, ki šteje vaše korake in preračuna porabljene kalorije in prehojeno razdaljo. Prednost tega je, da ne rabite telefona vzeti s seboj, ko greste teči, ampak lahko doma sinhronizirate podatke iz ure na telefon.

  Vgrajena je 80 mAh litij baterija, ki zadostuje za 36 ur v stanju pripravljenosti. Polni se preko micro USB priključka (kabel priložen).

  Podpira angleški in francoski jezik.

  Dolžina paščka: 27.5 cm

  Teža pametne zapestnice: 31g

  Prenos aplikacije:

  - Health bracelet: Za prenos aplikacije skenirajte QR kodo s svojim pametnim telefonom ali pa si jo prenesite s klikom tukaj.

  qrcode

  - WristbandApp fitness: Prenos

  - WeBand aplikacija (za Androida): Prenos in WeBand aplikacija (za iOS): Prenos

  - Runningplus aplikacija (za Androida): Prenos in Runningplus aplikacija (za iOS): Prenos

  01 pametna in sportna zapestnica fit

  02 pametna in sportna zapestnica fit

  pametna in sportna zapestnica fit

  Ti je pametna zapetnica FIT všeč? Všečkaj in deli še z ostalimi prijatelji/-cami ...

  Komentarji
  Spodaj lahko oddate mnenje o tem izdelku. Vaše ocene bomo zelo veseli.
  Ime in priimek
  E-mail
  Prosimo, vnesite komentar
  Ocena izdelka

  PLAČILNA SREDSTVA

  V spletni trgovini Iznaslonjaca.si vam nudimo naslednje možnosti plačila:

   • PLAČILO PO POVZETJU (z gotovino) - Pri plačilu po povzetju, plačate z gotovino, ob prejetju paketa (dostavljalcu). V kolikor ste v času dostave odsotni, lahko kasneje naročeno pošiljko plačate ter prevzamete na najbližji pošti.
   • PLAČILO PO PREDRAČUNU (UPN) - Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, predračun, na katerem boste imeli vse podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic, namen plačila in BIC banke. Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN (položnica). Položnico lahko najhitreje in najlažje plačate prek svoje spletne banke (Klik, Abanet, Bank@Net, Link …), lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti.
    Metoda plačila prek spletnih bank je med vsemi načini plačil zagotovo najhitrejša in najvarnejša ter je zato tudi najbolj zaželena. Po opravljenem plačilu nam lahko pošljete potrdilo o plačilu na naš e-naslov (info@iznaslonjaca.si), saj so vsi predračuni do potrditve plačila zgolj informativne narave. Tako boste omogočili hitrejšo obravnavo svojega naročila.
    Predračun je potrebno plačati v dveh (2) delovnih dneh, v nasprotnem primeru se naročilo stornira. Vaše naročilo postane veljavno, ko ga odpošljete, cene veljajo na dan odposlanega naročila. Naročene izdelke vam pošljemo po plačanem predračunu in vas o tem obvestimo na vaš e-naslov.
   • PayPal - Paypal je sistem, s katerim lahko plačujete hitro, enostavno in popolnoma varno. Po plačilu boste po e-pošti prejeli potrdilo o plačilu, po pošti (skupaj s paketom) pa originalen račun. V sklopu PayPala je možno plačati tudi s kreditnima karticama Mastercard in Visa.

   

  DOSTAVA

  Paketi bodo dostavljeni preko Pošte Slovenija d.o.o..

  Poštnina in pakiranje v znesku 3,50 € se zaračunava za nakupe, ki so manjši od 100,00 € in bodo plačani po predračunu ali preko PayPal-a. Za nakupe, ki so poslani "po povzetju" in so manjši od 100,00 € poštnina znaša 3,50 €. V tem primeruu kupec plača tudi provizijo, ki si jo Pošta Slovenije zaračuna za plačilo UPN naloga. Provizija je sledeča (uradni cenik Pošte Slovenije si lahko ogledate tukaj):

  • do zneska 98,00 € provizija znaša 1,05 €,
  • nad 98,00 do 501,00 € provizija znaša 1,07% od zneska in
  • nad 501,00 € provizija znaša 5,36 €.

  Ob naročilu nad 100,00 € je dostava brezplačna! Plačilo provizije krije kupec tudi v primeru naročila nad 100,00 €.

  Za naročilo večjih količin nas kontaktirajte.

  Zaupajte nam svoj elektronski naslov

  in obvestili vas bomo o aktualnih ponudbah, akcijskih cenah, novostih ...

  Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI

  Copyright © 2018 Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI, Ugodno in udobno.
  Prizadevamo si objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na info@iznaslonjaca.si. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.

  Izdelava spletne trgovine: SPLETNI MOJSTER

  Search