LED digitalna športna ročna ura z zaslonom na dotik

  0 ocen
  Cena: 12.90 €
  Dobavljivo:
  Čas dostave: 1-5 delavnih dni
  Barva
  Darilna škatlica
  Količina:   
  Unisex moderna zapestna ura za mlade, športnike, modne navdušence ali otroke je narejena iz gumijastega silikona.

  Unisex LED digitalna ura ima zaslon občutljiv na dotik, zato se zaslona le dotaknete in pokazal se bo čas. Ura prikazuje ure in minute ali datum.

  Odlično darilo za vas, za zaljubljene ali za prijatelje.

  Material: guma

  Dolžina paščka: 23.3 cm

  Velikost zaslona: 4.1 × 3.2 × 0.7 cm

  Neto teža: 26.8g

  Priložena je ena rezervna baterija.


  Navodila za uporabo:

  Za prikaz ure pritisnite na gumb A oz. spodnji del zaslona. Za prikaz datuma znova pritisnite na gumb A.

  unisex digitalna led rocna ura z zaslonom na dotik

  Za nastavitve časa pritisnite na zaslon (gumb A) in držite cca 3 sekunde, da številka (ura) prične utripati. Ko številka utripa, jo lahko s kratkimi pritiski na zaslon poljubno spreminjate.

  Ko je ura nastavljena znova za cca 3 sekunde pritisnite na zaslon in prične vam utripati številka, ki prikazuje minute.Ko številka utripa, jo lahko s pritiski na zaslon poljubno spreminjate.

  Ko ste čas nastavili lahko zopet gumb A držite cca 3 sekunde, da se pomaknete do datuma. Postopek za nastavitev le tega je enak kot pri nastavitvi ur in minut.

   

  Ti je urica všeč? Všečkaj in deli še z ostalimi prijatelji/-cami ...

  Komentarji
  Spodaj lahko oddate mnenje o tem izdelku. Vaše ocene bomo zelo veseli.
  Ime in priimek
  E-mail
  Prosimo, vnesite komentar
  Ocena izdelka

  PLAČILNA SREDSTVA
  V spletni trgovini Iznaslonjaca.si vam nudimo naslednje možnosti plačila:

  • PLAČILO PO PREDRAČUNU (UPN) - Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, predračun, na katerem boste imeli vse podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic, namen plačila in BIC banke. Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN (položnica). Položnico lahko najhitreje in najlažje plačate prek svoje spletne banke (Klik, Abanet, Bank@Net, Link …), lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti.
   Metoda plačila prek spletnih bank je med vsemi načini plačil zagotovo najhitrejša in najvarnejša ter je zato tudi najbolj zaželena. Po opravljenem plačilu nam lahko pošljete potrdilo o plačilu na naš e-naslov (info@iznaslonjaca.si), saj so vsi predračuni do potrditve plačila zgolj informativne narave. Tako boste omogočili hitrejšo obravnavo svojega naročila.
   Predračun je potrebno plačati v treh (3) delovnih dneh, v nasprotnem primeru se naročilo stornira. Vaše naročilo postane veljavno, ko ga odpošljete, cene veljajo na dan odposlanega naročila. Naročene izdelke vam pošljemo po plačanem predračunu in vas o tem obvestimo na vaš e-naslov.
  • PayPal - Paypal je sistem, s katerim lahko plačujete hitro, enostavno in popolnoma varno. Po plačilu boste po e-pošti prejeli potrdilo o plačilu, po pošti (skupaj s paketom) pa originalen račun. V sklopu PayPala je možno plačati tudi s kreditnima karticama Mastercard in Visa.


  DOSTAVA
  Paketi bodo dostavljeni preko Pošte Slovenija d.o.o..

  Poštnina in pakiranje v znesku 4,00 € se zaračunava za nakupe, ki so manjši od 100,00 € in bodo plačani po predračunu ali preko PayPal-a

  Ob naročilu nad 100,00 € je dostava brezplačna!

   

  Za naročilo večjih količin nas kontaktirajte.

  Zaupajte nam svoj elektronski naslov

  in obvestili vas bomo o aktualnih ponudbah, akcijskih cenah, novostih ...

  Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI

  Copyright © 2018 Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI, Ugodno in udobno.
  Prizadevamo si objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na info@iznaslonjaca.si. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.

  Izdelava spletne trgovine: SPLETNI MOJSTER

  Search