Kaj trenutno kupujejo drugi

  RC kvadrokopter (drone) s kamero

  0 ocen
  Cena: 78.10 €
  Dobavljivo: Trenutno izdelek ni na voljo!
  Čas dostave: 10-20 delavnih dni
  4 kanalni kvadrokopter ponuja odlično zabavo. Vgrajeno ima 2 MP kamero s katero lahko naredite odlične posnetke iz zraka.

  Predstavljamo vam moderen 4 kanalni RC kvadrokopter s 6-osnim žiroskopom, ki deluje na frekvenci 2,4 GHz. Z vgrajeno kamero in obrati za 360 stopinj omogoča neskončno zabavo in to za nizko ceno, ki si jo lahko privoščite.

  Vgrajena kamera ima 2 MP in omogoča čudovite posnetke iz zraka. Posnemite svojo hišo, parcelo, športne dosežke ali pokrajino in potem posnetke pokažite svojim prijateljem ali objavite na internetu. Odsvetujemo pa snemanje svojih sosedov brez njihovega dovoljenja. Upravljanje temelji na frekvenci 2,4 GHz, ki onemogoča interference, kar pomeni, da hkrati lahko leti več kvadrokopterjev, pa se signali med sabo ne bodo motili.

  6-osni žiroskop in 4 propelerji zagotavljajo mirno letenje in veliko stabilnost, ki omogoča razne letalske manevre, večjo odpornost proti vetru in lažjo vodljivost. Kvadrokopter gre lahko naprej, nazaj, gor, dol, obrne levo ali desno, leti vstran in izvaja obrate za 360 stopinj.

  Kvadrokopter ima 4 vzdržljive ščitnike za propelerje, da se ne zlomijo. To je primerno za začetnike, bolj izkušeni pa jih lahko odstranijo in s tem zmanjšajo težo ter povečajo vodljivost. Na vsaki strani kvadrokopterja so visokointenzitetna LED svetila za orientacijo med letom.

  Tehnične podrobnosti:

  Kamera: 2MP

  Video resolucija: 1024 x 768 px

  TF kartica: 2GB (priložena)

  RC daljinsko upravljanje: 2,4 GHz; razdalja do 50 m; rabi 4 x AA 1,5V baterije (niso priložene)

  Čas letenja: približno 9 min (z eno baterijo)

  Čas polnjenja baterij: približno 45 minut

  Primerno za starosti: nad 14 let

  Garancija: 1 leto

  Komplet vsebuje: kvadrokopter, RC daljinski upravljalec, 4 dodatne propelerje, USB polnilec s kablom, 2GB SD pomnilniško kartico, bralec za SD kartico


  Opomba:

  Na voljo imamo tudi kvadrokopter s štirimi dodatnimi baterijami. Izdelek lahko pogledate ali ga kupite na naslednji povezavi -> RC kvadrokopter (drone) s kamero + 4 baterije.

  Ti je izdelek všeč? Všečkaj in deli še z ostalimi prijatelji/-cami ...

  Komentarji
  Spodaj lahko oddate mnenje o tem izdelku. Vaše ocene bomo zelo veseli.
  Ime in priimek
  E-mail
  Prosimo, vnesite komentar
  Ocena izdelka

  DOSTAVA IN STROŠKI POŠILJANJA


  PLAČILNA SREDSTVA
  V spletni trgovini Iznaslonjaca.si vam nudimo naslednje možnosti plačila:

  • PLAČILO PO POVZETJU (z gotovino) - Pri plačilu po povzetju, plačate z gotovino ob prejetju paketa (dostavljalcu). V primeru odsotnosti v času dostave, lahko naročeno pošiljko plačate ter prevzamete na najbližji pošti v roku 15 dni.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU (UPN) - Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, predračun, na katerem boste imeli vse podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic, namen plačila in BIC banke. Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN (položnica). Položnico lahko najhitreje in najlažje plačate prek svoje spletne banke (Klik, Abanet, Bank@Net, Link …), lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti.
   Metoda plačila prek spletnih bank je med vsemi načini plačil zagotovo najhitrejša in najvarnejša ter je zato tudi najbolj zaželena. Po opravljenem plačilu nam lahko pošljete potrdilo o plačilu na naš e-naslov (info@iznaslonjaca.si), saj so vsi predračuni do potrditve plačila zgolj informativne narave. Tako boste omogočili hitrejšo obravnavo svojega naročila.
   Predračun je potrebno plačati v roku dveh (2) delovnih dni, v nasprotnem primeru se naročilo stornira. Vaše naročilo postane veljavno, ko ga odpošljete, cene veljajo na dan odposlanega naročila. Naročene izdelke vam pošljemo po plačanem predračunu in vas o tem obvestimo na vaš e-naslov.
  • PLAČILO PREKO SISTEMA PAYPAL - Paypal je sistem, s katerim lahko plačujete hitro, enostavno in popolnoma varno. Po plačilu boste po e-pošti prejeli potrdilo o plačilu, po pošti (skupaj s paketom) pa originalen račun. V sklopu PayPala je možno plačati tudi s kreditnima karticama Mastercard in Visa.
  • PLAČILO S KREDITNO KARTICO (Visa, Mastercard in American Express) - Kartično plačilo poteka preko plačilnega sistema Stripe. Stripe je infrastruktura za plačila na internetu, ki kupcu omogoča, da nakup varno zaključi na trgovčevi strani. Podpira plačila s karticami VisaMastercard in American Express. Podatki o karticah se ne beležijo na strežniku podjetja, tako da je vaša varnost 100% zagotovljena. Stripe zagotavlja maksimalno varnost transakcije. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Spletna trgovina hrani le anonimizirane podatke o uspešnih/neuspešnih transakcijah, ki ne vsebujejo osebnih podatkov ali podatkov o plačilni kartici. 

   

  PLAČILNA SREDSTVA
  Paketi bodo dostavljeni preko pogodbenega dostavljalca, ki je Pošte Slovenija d.o.o.

  Poštnina in pakiranje v znesku 4,00 € se zaračunava za nakupe, ki so manjši od 100,00 € in bodo plačani po predračunu, preko sistema PayPal ali s kreditno kartico. Za nakupe, ki so poslani po povzetju in so manjši od 100,00 € poštnina prav tako znaša 4,00 €. V tem primeru kupec plača tudi provizijo, ki si jo Pošta Slovenije zaračuna za plačilo UPN naloga. Provizijo plačate pri dostavi poštarju, kar pomeni, da je potrebno znesku, ki ga vidite v košarici prišteti še ta strošek.

  Ob naročilu nad 100,00 € je dostava brezplačna! Strošek provizije (v primeru plačila po povzetju) krije kupec tudi v primeru naročila nad 100,00 €.

  Za naročilo večjih količin nas kontaktirajte.

  Zaupajte nam svoj elektronski naslov

  in obvestili vas bomo o aktualnih ponudbah, akcijskih cenah, novostih ...

  Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI

  Copyright © 2023 Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI, Ugodno in udobno.
  Prizadevamo si objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na info@iznaslonjaca.si. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.

  Izdelava spletne trgovine: SPLETNI MOJSTER
  pay

  Search