RC kvadrokopter (drone) s kamero + 4 baterije

  0 ocen
  Cena: 99.99 €
  Stara cena: 120.00 €
  Dobavljivo: Trenutno izdelek ni na voljo!
  Čas dostave: 10-20 delavnih dni
  4 kanalni kvadrokopter ponuja odlično zabavo. Vgrajeno ima 2 MP kamero s katero lahko naredite odlične posnetke iz zraka. Zraven dobite kar štiri baterije.

  Predstavljamo vam moderen 4 kanalni RC kvadrokopter s 6-osnim žiroskopom, ki deluje na frekvenci 2,4 GHz. S štirimi zamenljivimi baterijami, vgrajeno kamero in obrati za 360 stopinj omogoča neskončno zabavo in to za nizko ceno, ki si jo lahko privoščite.

  Vgrajena kamera ima 2 MP in omogoča čudovite posnetke iz zraka. Posnemite svojo hišo, parcelo, športne dosežke ali pokrajino in potem posnetke pokažite svojim prijateljem ali objavite na internetu. Odsvetujemo pa snemanje svojih sosedov brez njihovega dovoljenja. Upravljanje temelji na frekvenci 2,4 GHz, ki onemogoča interference, kar pomeni, da hkrati lahko leti več kvadrokopterjev, pa se signali med sabo ne bodo motili.

  6-osni žiroskop in 4 propelerji zagotavljajo mirno letenje in veliko stabilnost, ki omogoča razne letalske manevre, večjo odpornost proti vetru in lažjo vodljivost. Kvadrokopter gre lahko naprej, nazaj, gor, dol, obrne levo ali desno, leti vstran in izvaja obrate za 360 stopinj.

  Kvadrokopter ima 4 vzdržljive ščitnike za propelerje, da se ne zlomijo. To je primerno za začetnike, bolj izkušeni pa jih lahko odstranijo in s tem zmanjšajo težo ter povečajo vodljivost. Na vsaki strani kvadrokopterja so visokointenzitetna LED svetila za orientacijo med letom.

  4 baterije (3,7 V in 600 mAh) so lahke, vzdržljive, praktične in preproste za uporabo. S priloženim USB polnilcem lahko vse 4 baterije polnite hkrati. Opomba: na povpraševanje lahko naročite dodatne baterije za še daljšo uporabo.

  Tehnične podrobnosti:

  Kamera: 2MP

  Video resolucija: 1024 x 768 px

  TF kartica: 2GB (priložena)

  RC daljinsko upravljanje: 2,4 GHz; razdalja do 50 m; rabi 4 x AA 1,5V baterije (niso priložene)

  Čas letenja: približno 9 min. (z eno baterijo)

  Čas polnjenja baterij: približno 45 minut

  Primerno za starosti: nad 14 let

  Garancija: 1 leto

  Komplet vsebuje: kvadrokopter, RC daljinski upravljalec, 4 dodatne propelerje, USB polnilec s kablom, 2GB SD pomnilniško kartico, bralec za SD kartico, 4 baterije 600 mAh


  Opomba:

  Na voljo imamo tudi cenejšo varianto kvadrokopterja - brez dodatnih baterij. Izdelek lahko pogledate ali ga kupite na naslednji povezavi -> RC kvadrokopter (drone) s kamero.

  kvadrokopter drone symax5c

  Ti je izdelek všeč? Všečkaj in deli še z ostalimi prijatelji/-cami ...

  Komentarji
  Spodaj lahko oddate mnenje o tem izdelku. Vaše ocene bomo zelo veseli.
  Ime in priimek
  E-mail
  Prosimo, vnesite komentar
  Ocena izdelka

  PLAČILNA SREDSTVA
  V spletni trgovini Iznaslonjaca.si vam nudimo naslednje možnosti plačila:

  • PLAČILO PO PREDRAČUNU (UPN) - Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, predračun, na katerem boste imeli vse podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic, namen plačila in BIC banke. Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN (položnica). Položnico lahko najhitreje in najlažje plačate prek svoje spletne banke (Klik, Abanet, Bank@Net, Link …), lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti.
   Metoda plačila prek spletnih bank je med vsemi načini plačil zagotovo najhitrejša in najvarnejša ter je zato tudi najbolj zaželena. Po opravljenem plačilu nam lahko pošljete potrdilo o plačilu na naš e-naslov (info@iznaslonjaca.si), saj so vsi predračuni do potrditve plačila zgolj informativne narave. Tako boste omogočili hitrejšo obravnavo svojega naročila.
   Predračun je potrebno plačati v treh (3) delovnih dneh, v nasprotnem primeru se naročilo stornira. Vaše naročilo postane veljavno, ko ga odpošljete, cene veljajo na dan odposlanega naročila. Naročene izdelke vam pošljemo po plačanem predračunu in vas o tem obvestimo na vaš e-naslov.
  • PayPal - Paypal je sistem, s katerim lahko plačujete hitro, enostavno in popolnoma varno. Po plačilu boste po e-pošti prejeli potrdilo o plačilu, po pošti (skupaj s paketom) pa originalen račun. V sklopu PayPala je možno plačati tudi s kreditnima karticama Mastercard in Visa.


  DOSTAVA
  Paketi bodo dostavljeni preko Pošte Slovenija d.o.o..

  Poštnina in pakiranje v znesku 4,00 € se zaračunava za nakupe, ki so manjši od 100,00 € in bodo plačani po predračunu ali preko PayPal-a

  Ob naročilu nad 100,00 € je dostava brezplačna!

   

  Za naročilo večjih količin nas kontaktirajte.

  Zaupajte nam svoj elektronski naslov

  in obvestili vas bomo o aktualnih ponudbah, akcijskih cenah, novostih ...

  Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI

  Copyright © 2018 Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI, Ugodno in udobno.
  Prizadevamo si objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na info@iznaslonjaca.si. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.

  Izdelava spletne trgovine: SPLETNI MOJSTER

  Search