Kaj trenutno kupujejo drugi

  Merilec krvnega tlaka

  0 ocen
  Cena: 29.90 €
  Dobavljivo:
  Čas dostave: 1-5 delavnih dni
  Količina:   
  Avtomatski merilnik krvnega pritiska na zapestju z LCD zaslonom. Poskrbite za svoje zdravje kar iz svojega naslonjača.

  Meri krvni tlak in utrip srca. Napihne in izpihne se samodejno. Majhen, lahek in enostaven za uporabo. Podatki so pregledno prikazani na velikem LCD zaslonu. Zapomni si zadnjih 60 meritev. Trak za okoli zapestja ima nastavljivo dolžino 135 - 195 mm.

  Kako zdraviti visok krvni pritisk?

  1. Prehranjujte se zdravo. Študije kažejo, da lahko diete z manj soli in maščob ter z več sadja in zelenjave občutno zmanjšajo krvni tlak.

  2. Priporočamo, da prenehate kaditi in omejite pitje alkohola saj ti razvadi predstavljata tveganje za visok krvni pritisk in lahko povzročita bolezni srca, možganov in ožilja. Dodatno pa alkohol zmanjšuje učinkovitost zdravil za zdravljenje visokega pritiska.

  3. Redno pijte mineralno vodo.

  4. Zmanjšajte psihični stres in se razgibavajte. Dovolj spanja in redne vaje lahko pomagajo pri zmanjšanju krvnega tlaka.

  Kako zdraviti nizek krvni pritisk?

  1. Priporočljivo je imeti uravnoteženo dieto in zaužiti dovolj ustreznih hranil za moč.

  2. Jejte pikantno in začinjeno hrano, ker povečuje apetit (npr. ingver, čebula, kis, sojina omaka, sladkor, poper, čili, vino)

  Napajanje: 2 x AAA bateriji (nista priloženi)

  Samodejni izklop po dveh minutah neuporabe

  Tabela primernega krvnega pritiska pri različnih starostih:

  krvni pritisk

  Ti je izdelek všeč? Všečkaj in deli še z ostalimi prijatelji/-cami ...

  Komentarji
  Spodaj lahko oddate mnenje o tem izdelku. Vaše ocene bomo zelo veseli.
  Ime in priimek
  E-mail
  Prosimo, vnesite komentar
  Ocena izdelka

  DOSTAVA IN STROŠKI POŠILJANJA


  PLAČILNA SREDSTVA
  V spletni trgovini Iznaslonjaca.si vam nudimo naslednje možnosti plačila:

  • PLAČILO PO PREDRAČUNU (UPN) - Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, predračun, na katerem boste imeli vse podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic, namen plačila in BIC banke. Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN (položnica). Položnico lahko najhitreje in najlažje plačate prek svoje spletne banke (Klik, Abanet, Bank@Net, Link …), lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti.
   Metoda plačila prek spletnih bank je med vsemi načini plačil zagotovo najhitrejša in najvarnejša ter je zato tudi najbolj zaželena. Po opravljenem plačilu nam lahko pošljete potrdilo o plačilu na naš e-naslov (info@iznaslonjaca.si), saj so vsi predračuni do potrditve plačila zgolj informativne narave. Tako boste omogočili hitrejšo obravnavo svojega naročila.
   Predračun je potrebno plačati v roku dveh (2) delovnih dni, v nasprotnem primeru se naročilo stornira. Vaše naročilo postane veljavno, ko ga odpošljete, cene veljajo na dan odposlanega naročila. Naročene izdelke vam pošljemo po plačanem predračunu in vas o tem obvestimo na vaš e-naslov.
  • PAYPAL - Paypal je sistem, s katerim lahko plačujete hitro, enostavno in popolnoma varno. Po plačilu boste po e-pošti prejeli potrdilo o plačilu, po pošti (skupaj s paketom) pa originalen račun. V sklopu PayPala je možno plačati tudi s kreditnima karticama Mastercard in Visa.


  DOSTAVA
  Paketi bodo dostavljeni preko pogodbenega dostavljalca podjetja Pošte Slovenija d.o.o..

  • Pošte Slovenija d.o.o. - Poštnina in pakiranje v znesku 4,00 € se zaračunava za nakupe, ki so manjši od 100,00 € in bodo plačani po predračunu ali preko PayPal-a. Ob naročilu nad 100,00 € je dostava brezplačna! 

  Za naročilo večjih količin nas kontaktirajte.

  Zaupajte nam svoj elektronski naslov

  in obvestili vas bomo o aktualnih ponudbah, akcijskih cenah, novostih ...

  Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI

  Copyright © 2018 Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI, Ugodno in udobno.
  Prizadevamo si objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na info@iznaslonjaca.si. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.

  Izdelava spletne trgovine: SPLETNI MOJSTER

  Search