Kaj trenutno kupujejo drugi

  Očala proti slabosti med vožnjo z avtom

  0 ocen
  Cena: 18.30 €
  Dobavljivo:
  Čas dostave: 1-5 delavnih dni
  Količina:   
  Svetovna novost: preprečite slabost pri vožnji z ladjo ali avtomobilom.

  Vam je med vožnjo z avtom pogosto slabo? Ali imajo otroci probleme pri vožnji z ladjo? Pozabite na tablete proti slabosti, saj imajo preveč stranskih učinkov. Tu so očala proti slabosti med vožnjo, ki s kar 95% uspešnostjo preprečujejo slabost med vožnjo. Preizkusite jih in pozabite na slabost.

  Do potovalne slabosti pride, ker možgani dobivajo različne signale iz organa za ravnotežje v notranjem ušesu in od drugih organov za zaznavanje gibanja, kot so oči. En del čutil zaznava gibanje, drugi pa gibanja ne zaznajo. Če ste npr. v ladijski kabini, bo organ za ravnotežje zaznal gibanje po valovih, vaše oči pa gibanja ne zaznajo. To privede do konflikta čutil in rezultat je potovalna slabost. Očala proti slabosti med vožnjo to odpravljajo tako, da očem sporočajo, da se okolica giblje. V očalih je modra tekočina, ki se pri gibanju premika po krogu in oči to zaznajo kot gibanje okolice.

  Uporaba: nadenite si očala šele, ko se počutite slabo in jih odstranite, ko se počutite bolje. Že po 10 minutah nošenja očal se boste počutili bolje. Potem jih lahko snamete in postopek ponovite, če vam bo ponovno slabo. Pri tem odsvetujemo uporabo tablet proti slabosti.

  Naj vam ne bo več slabo, če med vožnjo z avtom gledate v ekran telefona!

  Očala so težka samo 35g.

   proti slabosti med voznjo

   

  Ti je izdelek všeč? Všečkaj in deli še z ostalimi prijatelji/-cami ...

  Komentarji
  Spodaj lahko oddate mnenje o tem izdelku. Vaše ocene bomo zelo veseli.
  Ime in priimek
  E-mail
  Prosimo, vnesite komentar
  Ocena izdelka

  DOSTAVA IN STROŠKI POŠILJANJA


  PLAČILNA SREDSTVA
  V spletni trgovini Iznaslonjaca.si vam nudimo naslednje možnosti plačila:

  • PLAČILO PO PREDRAČUNU (UPN) - Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, predračun, na katerem boste imeli vse podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic, namen plačila in BIC banke. Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN (položnica). Položnico lahko najhitreje in najlažje plačate prek svoje spletne banke (Klik, Abanet, Bank@Net, Link …), lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti.
   Metoda plačila prek spletnih bank je med vsemi načini plačil zagotovo najhitrejša in najvarnejša ter je zato tudi najbolj zaželena. Po opravljenem plačilu nam lahko pošljete potrdilo o plačilu na naš e-naslov (info@iznaslonjaca.si), saj so vsi predračuni do potrditve plačila zgolj informativne narave. Tako boste omogočili hitrejšo obravnavo svojega naročila.
   Predračun je potrebno plačati v roku dveh (2) delovnih dni, v nasprotnem primeru se naročilo stornira. Vaše naročilo postane veljavno, ko ga odpošljete, cene veljajo na dan odposlanega naročila. Naročene izdelke vam pošljemo po plačanem predračunu in vas o tem obvestimo na vaš e-naslov.
  • PAYPAL - Paypal je sistem, s katerim lahko plačujete hitro, enostavno in popolnoma varno. Po plačilu boste po e-pošti prejeli potrdilo o plačilu, po pošti (skupaj s paketom) pa originalen račun. V sklopu PayPala je možno plačati tudi s kreditnima karticama Mastercard in Visa.


  DOSTAVA
  Paketi bodo dostavljeni preko pogodbenega dostavljalca podjetja Pošte Slovenija d.o.o..

  • Pošte Slovenija d.o.o. - Poštnina in pakiranje v znesku 4,00 € se zaračunava za nakupe, ki so manjši od 100,00 € in bodo plačani po predračunu ali preko PayPal-a. Ob naročilu nad 100,00 € je dostava brezplačna! 

  Za naročilo večjih količin nas kontaktirajte.

  Zaupajte nam svoj elektronski naslov

  in obvestili vas bomo o aktualnih ponudbah, akcijskih cenah, novostih ...

  Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI

  Copyright © 2018 Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI, Ugodno in udobno.
  Prizadevamo si objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na info@iznaslonjaca.si. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.

  Izdelava spletne trgovine: SPLETNI MOJSTER

  Search